Meillä oli kylmä kun tulin jumpan jälkeen kotia! Laiskuuttani en lämmittänyt (kyllä 22 astetta riittää - aivan, mutta on tulossa kova pakkanen) eilen illalla ja nyt se sitten kostautui. Lämmintä oli häppäräppä 18 astetta, laiskotti tai ei, nyt on mätettävä puita takkaan urakalla! Kiitos rakkaan Mieheni, puukori oli täynnä. Ajattelin sinua Rakas lämmöllä, kun tulin puolikuolleena jumpasta =)

Nyt suihkun jälkeen ja syötyä (joo, on pidettävä huolta siitä, että menetetyt kalorit tankataan takaisin ;) on hyvä istahtaa takan viereen sohvalle ja ottaa neule käteen. Niitä keskeneräisiä. Postissa odottaisi paketti Tapion kaupasta, mutta käyn sen vasta huomenna. Tänään keskityn yhteen sukkaan, neuletakkiin, vauvan haalariin, toiseen sukkaan..... Yhden huivin purin jo takaisin kerälle, se ei enää kummittele keskeneräisenä.

Ai niin, jos ette tajunneet, olen taas yksin. Onneksi on tälläinen "harjoitusviikko" näin alkuun. Kyllä se sieltä kolahtaa, kova kohtalo, parin viikon sisällä. Pohjoisessa alkaa olla jo jäitä meressä.....