Tässä terassilla huilatessa on valmistunut parit sukat. Jostain syystä näitä huilitaukoja tulee pitkin päivää aika verran ;) Mutta tämä on nyt tätä ja tuo minun henkilökohtainen valmentajakin antoi tänään tunnustusta, että en enää puuskuta niin paljon lenkkeillessä kuin viikko sitten. Vaikka lenkit ei vieläkään ole järin pitkiä, niin kunto alkaa hiljalleen nousta. Jospa tämä meikäläisen pumppu alkaa pikkuhiljaa palautua ja parantua.....

Tässä kuitenkin ekat sukat.

640250.jpg

Tropical-sukat, puikoilla 16 s (yht. 64 s), naisten koko

varsi 6 o, 2 n ribbiä, samoin jalkapöydän päällinen, muutoin perusmalli

Lanka OnLine Supersocke Tropic-color, väri 930, 60 g

Puikot 3mm ebensukkikset

Tämä lanka kuului siihen yllätyspakettiin, jonka kävin hakemassa Vihreästä vyyhdistä. Itse en ehkä olisi hankkinut näin kirjavaa lankaa, mutta tulipahan tämäkin neulottua. Mitään raitojen kohdistuksia en yrittänytkään tehdä, hermot siinä olisi palaneet. Lahjavakkaan odottelemaan aikaa parempaa..... Ja sitten pikasukat.

640264.jpg

Lasten sukat, puikoilla 10 s (yht. 40 s), 40 g

Lanka Online supersocke (jämät jostain aiemmista sukista)

Puikot 3,5 mm ebensukkikset

Tähän sukkapariin kaivoin lankaa jämälankalaatikosta. Lanka kului loppuun niin tarkkaan, että toisen sukan pää oli jo tehtävä kohdistusta varten keritystä lankanyssäkästä ja sittenkin ruskea loppui kesken. Lankaa jäi parin sentin pätkä.

Fifi-huivinkin sain jo pois puikoilta, mutta se odottaa yhä pingoittamista. Ei ole löytynyt vielä inspiraatiota siihen. Ja lapsukaisen alpakkatakkiin (niin, siihen joka on aloitettu joskus kauan sitten) valmistui toinen hiha, enää puuttuisi puolikas hiha, niin voisin koota takin kasaan. Ehkä se valmistuu tässä terassilla istuessa vähän puolivahingossa, kun ei käy etsimässä mitään mielenkiintoisempaa tilalle.