Vihdoin keskeneräisten pino vähenee! Tänään olen ollut ahkerana ja neuleitakin on saatettu valmiiksi. Aamu tosin aloitettiin haravoinnilla - taas. Onneksi nyt alkaa koivut olla lehdettömiä, ehkä haravointikin vähenee tältä syksyltä. Ja johan tuo lupasi lunta, loput jää sitten lumen alle ;)

Mutta niistä neuleista. Nämä kaikki ovat menossa ensi viikonloppuna lahjaksi, lauantaina vietetään ensin ristiäisiä (meistä tulee kummeja taas!) ja sunnuntaina kummitytön synttäreitä. Yhtä juhlaa siis ensi viikolla. Vauvalle oli ensin tulossa haalari, mutta se on kooltaan noin 80-90 cm ja todella keskeneräinen (ja ohuesta langasta), joten muutin suunnitelmia.

964129.jpg

Vauvan nuttu, koko 65-70 cm

Lanka Novita Kolibri, väri 017, 115 g

Puikot 5mm Prym:n pyöröt

Kuva vähän vääristää värejä, napit ovat enemmän vihreät kuin kuvassa. En halunnut tehdä saumoja, joten tein miehustan yhtenä kappaleena, sukkapuikoilla hihat ja lopun tein kaarrokkeena. Haalarin tekele jatkuu vähän myöhemmin, tarkoitus olisi saada se pukinkonttiin.

Kummitytön tyllerö viettää ensi sunnuntaina 8-vuotissynttäreitään ja olen joka synttäreille vienyt jotain omatekoista talvea varten. Tänä vuonna tein kaulaliinan, pipon ja tumput, näitä kuluu aina.

964168.jpg

Setti 8-vuotiaan koolla

Lanka Novita Monza, väri 317, yht. 230 g

Puikot 8 mm pyöröt ja sukkapuikot

Väri on ainakin tyttömäinen ja hyvä niin, sankari kun rakastaa kaikkea naisellista =) Jotta paketti ei olisi pelkästään pehmeä, niin olemme vähän kyselleet toiveita ja sen mukaan pakettiin lisätään jotain vielä.

Onneksi nämä ovat nyt jo tässä, voin siis etsiä keskeneräisten pinosta seuraavaksi sellaista, joka kiinnostaa, ettei tästä neulomisesta muodostu pakkopullaa..... Mukavaa alkavaa viikkoa, minä aloitan sen ahkerana kuntosalilla. Kokeilen perjantaina saatua ohjelmaani ihan käytännössä.