Viisi vuotias yökylässä ollut ystävämme totesi tänä aamuna, että kun aurinko paistaa, niin hänkin haluaa  hymyillä. Niin minäkin! Meillä on ollut mukava viikonloppu kolmisin, 5v-ystävämme on hauskuuttanut ja pitänyt meitä vauhdissa puolitoista päivää. Neulomista ei ole paljoa ennättänyt harrastaa, mutta tänään teimme kolmisin jotain "käsitöitä". Rakensimme eläintarhan.

1036143.jpg

Näistä tuli vähän mielikuvituseläimiä, kun oikean värisiä helmiä ei löytynyt pakista, vaikka iso sellainen ostettiinkin. Mutta olimme kaikki tyytyväisiä ja ylpeitä kun nämä oli tehty, sen verran väkertämistä elukoissa oli =) Ihme kyllä, 5v:kin jaksoi näpeltää ihan urakalla, mitä nyt välillä lähti seikkailemaan valmiiden lelujen pariin :) Niin ja eilen teimme muutaman joulukortin. Mutta ne jäivät valokuvaamatta. Joten kummit siellä etelässä, joulun alla voi tulla "taidetta joka kotiin" -kortti.

Nyt voisi loppupäivän perehtyä sukkien tekoon, kun huusholli on siivottu vierailun jäljiltä. Lapsukaisen säärystimet ovat valmiina, mutta niitä ei ole vielä päätelty ja kuvattu, joten päivitetään ne joskus viikolla. Oikein mukavaa viikon alkua jokaiselle!