Apua, minä olen hukassa ;) Ei kun kotona, mutta ihan orpona ja onnettomana! Mies lähti tänä aamuna menemään töihin ja jätti minut yksin kotiin! Kehtasikin ;) Kuka minut nyt vie lenkille, kuka grillaa ruuan, kuka pitää seuraa ja kuka nukkuu vieressäni????

Personal trainerin puuttuessa piti tänä aamuna lähteä käpöttelemään aivan yksinään mp3-soitin vaan seurana. Ja onneksi lähdin heti aamusta, nyt sataa jo vettä. Nyt on vaan sitten ratkaistava loput ongelmat. Pitää kai taas opetella ruuan laittoon (kolme viikkoa tein vaan salaatit ja pesin perunoita pari kertaa, ajatelkaa!) ja seuraksi on kai valittava toinen noista äänikirjoista, jotka lainasin kirjastosta. Viihdytykseen on varattava muutama käsityö....

Eilen iltapäivällä Mies pyysi tekemään joskus hänelle sellaiset varrettomat sukat. Minähän tiesin heti, mitä hän oli vailla ja kyselin vaan värin perään. Ja kun värillä ei ollut väliä, niin jämälankalaatikosta kaivelin pari seiskaveikan kerän tähteitä ja tein sniikkerit. Näitä tehtiin jo yläasteella, mutta silloin tein ne kantapäästä kohti varpaita. Eilen aloitin ne varpaista ja kun olin tehnyt ensimmäisen, kävin vilkaisemassa Helmiksen sniikkereiden ohjetta. Samaa rataa sujui nämäkin. Nyt pitäisi olla varpaat lämpimänä ja nilkat auringossa, ihan kuten Mies halusikin.

686139.jpg

Sniikkerit, koko 45, puikolla 14 s (yht. 56s)

Lanka 7veljestä, raita, 40 g

Puikot 4 mm ebensukkikset

Juhannuksen aikaan, sen lisäksi, että purin yhden pontson langoiksi, tein loppuun myös yhdet sukat. Neuloin myös yhtä kaulaliinaa (Suomen kesä, tiedättehän....), Kiri-huivia ja aloittelin virkkaamaan kassia. Joten ei tässä työt ihan heti lopu, etenkin kun lupasin jatkaa pitkäpistotaulua.

686162.jpg

Sukat, 6o2n-ribbiä, puikolla 16 s (yht. 64s), koko 38-39

Lanka Rellana Flotte Socke, väri 811, 50 g

Puikot 3 mm ebensukkikset

Mutta nyt lähden tekemään itselleni kupposen teetä, laitan äänikirjan soimaan ja jatkan...... jotain.